Villa Aubignan

Het Huis

“NIEUW sedert het seizoen 2021 : airco !

Wil je al eens kijken naar de woning, klik dan op onderstaande link :

https://www.youtube.com/watch?v=SfypPgeEMa0

In de leefruimte met airco staat een flatscreen TV, hifi, CD-DVD-mp³ speler, 2 comfortabele sofa’s waarvan 1 slaapsofa (bed 160 x 200), grote vierkante tafel met 8 stoelen, salontafel, dressoir, open haard, french doors naar tuin en terrassen, gezelschapsspelletjes, leesboeken en er is een WiFi internetaansluiting.

De keuken is volledig uitgerust met een oven, een vitro-keramische kookplaat, vaatwasmachine, gootsteen, koelkast met ruim diepvriesgedeelte (3 lades) en meer dan voldoende keukengerief.
In de garage, die voorzien is van een sectionale toegangspoort met afstandsbediening, staat een wasmachine, een strijkplank, een stofzuiger, een strijkijzer.

De woning heeft 3 slaapkamers met airco, 2 douchekamers en 2 toiletten.
Voor de allerkleinsten zijn 2 kinderbedjes en 2 kinderstoeltjes aanwezig.

De paarse slaapkamer is op het westen gericht en heeft een tweepersoonsbed met 2 matrassen van 80 x 200 cm. De lattenbodems zijn aan het hoofdeinde verstelbaar.

In de groene kamer, die aan de noordkant ligt, staat een bed dat kan gebruikt worden als twee- of als éénpersoonsbed (2 matrassen van 80 x 200 cm). Het bed wordt uiteen geschoven om zo een volwaardig tweepersoonsbed te verkrijgen.

De rode, in het oosten gelegen kamer, heeft een extra troef. Deze kamer heeft directe toegang tot 1 van de 2 douchekamers, met een toilet, lavabo en douchecabine.

In die kamer staat een tweepersoonsbed met 1 matras van 160 x 200 cm. De lattenbodem is hier vast.”