Villa Aubignan

In de buurt

De ruime villa met bijhorende tuin van 1.000 m² is gelegen op het grondgebied van het dorp Aubignan in het departement van de Vaucluse. De woning ligt langs een doodlopend straatje dat hoofdzakelijk door wijnboeren wordt gebruikt.

Ondanks haar oneindige rust die de landelijke villa dankt aan haar ligging tussen de lavendelvelden en de wijngaarden, zijn alle belangrijke faciliteiten toch binnen handbereik. Diverse grootwarenhuizen (Carrefour, Lidl, Intermarché, …) bevinden zich op minder dan 10 minuten rijden.

De ligging van de woning vormt een ideale uitvalsbasis voor wandelaars in de Dentelles de Montmirail of zij die per fiets de strijd willen aangaan met de Mont Ventoux.

De natuur in de Vaucluse is gevuld met contrasten. In het westen loopt een vlakte langs de Rhône die abrupt wordt onderbroken door de grillige rotsen van de Dentelles de Montmirail.

De Mont Ventoux en de Luberon bieden landschappen van gebergte, ravijnen en valleien, indrukwekkende okerrotsen, mooie wijngaarden, uitgestrekte lavendelvelden, truffelbossen, bossen en weiden met beschermde fauna en flora.

De woning ligt op 975 km van Brussel. U kunt vanuit Brussel ook de TGV nemen tot in Avignon. In Avignon bestaat de mogelijkheid om een auto te huren. Dan is het nog zo’n 20 minuten rijden tot aan de villa. Je kunt ook het vliegtuig nemen naar Nîmes en dan daar een auto huren. ’t Is nog een uurtje rijden ongeveer.
Wilt u het wagen om de Mont Ventoux te beklimmen dan zit u zeker goed. U bevindt zich op slechts 15 km van Bédoin of Malaucène.

Paardrijden kan eveneens in de buurt op de manège Les Ecuries du Brégoux. Golfen kan in Vedène, op zo’n 19 km van Aubignan. Tennissen doet u dan weer in Aubignan zelf of in Carpentras.

 

Meer in de buurt       Info